Logistika malých pivovarů - Kyšperská, Simona; Cimler, Petr, 1956-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá logistikou malých pivovarů především obalovou logistikou. Cílem práce bylo zanalyzování prvků logistického řetězce čtyř minipivovarů se zaměřením na problematiku obalů. Práce zahrnuje seznámení s minipivovary a pivním průmyslem ČR. Dále formou dotazování došlo ke zjištění názorů spotřebitelů o aspektech rozhodování při nákupu piva. Na problematiku pivních obalů je pohlíženo i z pohledu maloobchodu. Ve zpracovaném tématu je uvedeno porovnání používaných druhů obalů dle jejich vlastností a výhled do budoucna z hlediska ekologie a pandemie koronaviru.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses