Vybraný marketingový program firmy Plzeňský Prazdroj - Vánik, Filip; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
V mojej záverečnej práci, ktorá má názov Vybraný marketingový program firmy Plzeňský Prazdroj som sa rozhodol zamerať na marketingovú stratégiu Volby sládkov. Výber tejto témy nie je náhodný, pretože budem vychádzať z pracovných skúseností nadobudnutých v spoločnosti Plzeňský Prazdroj na oddelení trade marketingu. Vďaka tomu som mal možnosť sa zapojiť do chodu programu Volba sládkov a vidieť čo všetko zahŕňa tvorba komunikačného mixu. Na základe analýzy marketingovej stratégie a trhu v Českej republike, bude mojím cieľom zhodnotiť súčasnú situáciu a navrhnúť opatrenia na zlepšenie marketingového mixu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses