Postavení Indie v mezinárodním obchodě s čajem - Bečková, Monika; Müller, Štěpán, 1945-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato práce se zaměřuje na postavení Indie v mezinárodním obchodě s čajem. První kapitola obecně charakterizuje čaj a obchod s čajem, druhá se věnuje konkrétně Indii. Třetí kapitola analyzuje postavení Indie na globálním trhu a porovnává tuto zemi s ostatními konkurenty vyvážejícími čaj. Na základě analýzy konkurenceschopnosti jsem navrhla řešení, která by mohla vést ke zlepšení postavení Indie na světovém trhu s čajem. V závěru práce je nastíněn odhad budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses