Online nakupování potravin na vybraných českých e-shopech - Popova, Vasilisa (2020)
Teoretická část práce seznámí čtenáře se základním pojmy jako jsou e-commerce a e-business. Zmíněny jsou též výhody a nevýhody e-commerce a jehož základní klasifikace. Dále je popsána aktuální dynamika trhu e-commerce v České republice a v neposlední řadě je vysvětlen mystery shopping jako jedna z metod marketingového výzkumu. Praktická část mapuje a vyhodnocuje úroveň poskytovaných služeb tří českých potravinových e-shopů formou opakovaného mystery shoppingu. Na základě získaných dat z výzkumu jsou v závěru prezentována doporučení jednotlivým e-shopům s cílem zlepšit kvalitu služeb pro stávající i potenciální zákazníky.