Online nakupování potravin na vybraných českých e-shopech - Popova, Vasilisa; Drozen, František; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Teoretická část práce seznámí čtenáře se základním pojmy jako jsou e-commerce a e-business. Zmíněny jsou též výhody a nevýhody e-commerce a jehož základní klasifikace. Dále je popsána aktuální dynamika trhu e-commerce v České republice a v neposlední řadě je vysvětlen mystery shopping jako jedna z metod marketingového výzkumu. Praktická část mapuje a vyhodnocuje úroveň poskytovaných služeb tří českých potravinových e-shopů formou opakovaného mystery shoppingu. Na základě získaných dat z výzkumu jsou v závěru prezentována doporučení jednotlivým e-shopům s cílem zlepšit kvalitu služeb pro stávající i potenciální zákazníky.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses