Posouzení marketingové strategie společnosti DEK - Lomozová, Petra; Drozen, František; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá posouzením marketingové strategie společnosti DEK. Jedná se o českou stavební společnost, která poskytuje dodávky materiálů a služeb ve stavebnictví a stavební materiály rovněž vyrábí. Cílem bakalářské práce je posoudit nynější marketingovou strategii společnosti a navrhnout doporučení pro zlepšení současného stavu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlen pojem marketing a s ním související marketingová strategie. Dále jsou rozebrány složky marketingového mixu a marketingové prostředí s některými analýzami, kterých se v marketingu využívá. Praktická část se zprvu věnuje popisu společnosti a následně posuzuje její marketingový mix. Několik analýz zmíněných v teoretické části je poté aplikováno na příkladu společnosti. V závěru práce jsou předloženy náměty ke zlepšení vycházející ze zjištěných informací během zpracovávání praktické části práce.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses