Vývoj trhu s elektrickými vozidly v Norském království - Kozák, Jan; Müller, Štěpán, 1945-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cíl práce je porovnání elektromobility v Norsku a ČR. V první kapitole je porovnán vývoj trhu s elektrickými vozidly v Norsku a ČR z pohledu poskytnutých vládních pobídek a prodeje. V druhé kapitole jsou zkoumány faktory, které mohou za rozdílný stupeň vývoje elektromobility v obou zemích. Na základě poznatků jsou v poslední kapitole navržena jistá doporučení pro ČR pro přiblížení se norskému vzoru.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses