Právní úprava podnikání v oblasti chovu skotu - Bílková, Alena; Štěpánek, Petr; Černý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato práce se zabývá vývojem právní úpravy podnikání v oblasti chovu skotu v konvenčním a ekologickém zemědělství v České republice. V rámci kapitoly je objasněno téma GMO free mléka v České republice a v Německu. Práce obsahuje popis struktury zemědělských dotací a některé konkrétní příklady jednotlivých typů dotací. V závěru je objasněn vliv výkupní ceny hovězího masa a mléka na počet kusů skotu v konvenčním a ekologickém zemědělství v České republice.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses