Implementace směrnice 2018/2001 o podpoře využívání energie z obnovitelných zdrojů se zaměřením na oblast chlazení a vytápění a její dopad na podnikání - Hejhalová, Veronika (2020)
Tato bakalářská práce se věnuje implementaci směrnice 2018/2001 o podpoře využívání obnovitelných zdrojů se zaměřením na oblast vytápění a chlazení. První část práce se zaměřuje na legislativu Evropské unie, druhá část se soustředí na podporu obnovitelných zdrojů v České republice. Cílem práce je zhodnotit, zda novela zákona č. 165/2012 Sb., o podporovaných zdrojích energie zavede potřebná opatření, díky kterým bude dosaženo cíle stanoveného směrnicí 2018/2001.