Implementace směrnice 2018/2001 o podpoře využívání energie z obnovitelných zdrojů se zaměřením na oblast chlazení a vytápění a její dopad na podnikání - Hejhalová, Veronika; Štěpánek, Petr; Černý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se věnuje implementaci směrnice 2018/2001 o podpoře využívání obnovitelných zdrojů se zaměřením na oblast vytápění a chlazení. První část práce se zaměřuje na legislativu Evropské unie, druhá část se soustředí na podporu obnovitelných zdrojů v České republice. Cílem práce je zhodnotit, zda novela zákona č. 165/2012 Sb., o podporovaných zdrojích energie zavede potřebná opatření, díky kterým bude dosaženo cíle stanoveného směrnicí 2018/2001.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses