Architektonická soutěž jako soutěž o návrh a její regulérnost - Bečková, Tereza; Štěpánek, Petr; Mandík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá zákonnou úpravou architektonických soutěží jako soutěží o návrh a jejich úpravou podle Soutěžního řádu České komory architektů. Na základě porovnání obou úprav v čase byl analyzován problém označování architektonických soutěží jako neregulérních ze strany České komory architektů. Cílem práce bylo nalezení vhodného propojení obou úprav tak, aby architektonické soutěže představovaly přehledný postup pro výběr architektonického návrhu. Návrh řešení spoluaplikovatelnosti v závěru práce vychází z dřívějších novel zákona o veřejných zakázkách.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses