Analýza spotřebitelského vnímání privátních značek v retailu - Kalivodová, Martina; Čermáková, Elvíra; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce se zabývá tématikou privátních značek se zaměřením na jejich vnímání spotřebiteli. Primárním cílem diplomové práce je analýza spotřebitelského vnímání privátních značek vybraných drogistických řetězců působících v České republice. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů, mezi které patří značka, privátní značka nebo nákupní chování a faktory, které ho ovlivňují. Praktická část začíná analýzou sortimentní nabídky privátních značek vybraných drogistických řetězců. Další část je již věnována zhodnocení výsledků získaných za pomoci dotazníkového šetření. Na základě získaných informací jsou definovány návrhy ke zlepšení.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses