Zaměstnávání osob se zdravotním postižením - Brejníková, Monika; Soušková, Milena; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Teoretická část práce zahrnuje objasnění nejdůležitějších pojmů, právní předpisy České republiky, Evropské unie i mezinárodních organizací, které se týkají zaměstnávání osob se zdravotním postižením, jakož i samotnou problematiku zaměstnávání těchto osob. Praktická část spočívá v analýze podmínek, výhod a nevýhod zaměstnávání osob se zdravotním postižením, a to prostřednictvím metody dotazování formou rozhovorů s vybranými subjekty zaměstnávajícími osoby se zdravotním postižením.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses