Právní aspekty podnikání v oblasti franchisingu v sektoru konzultantských služeb - Sezemský, Petr (2020)
V této práci se nachází právně-ekonomický podklad slučující vybrané aspekty mezinárodní úpravy duševního vlastnictví, obchodního práva, práva ochrany osobních údajů, soukromého práva s ekonomickým rozměrem, jejichž průsečík představuje franchisingové podnikání v sektoru konzultantských služeb, konkrétně v prostředí orgánů veřejné moci a podnikatelského poradenství. Výsledkem je využití úpravy v podobě soupisu vstupních údajů, vytvoření podnikatelské strategie a realizace compliance na konkrétním podnikatelském start-up projektu.