Právní aspekty podnikání v oblasti franchisingu v sektoru konzultantských služeb - Sezemský, Petr; Boháček, Martin, 1947-; Spisarová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
V této práci se nachází právně-ekonomický podklad slučující vybrané aspekty mezinárodní úpravy duševního vlastnictví, obchodního práva, práva ochrany osobních údajů, soukromého práva s ekonomickým rozměrem, jejichž průsečík představuje franchisingové podnikání v sektoru konzultantských služeb, konkrétně v prostředí orgánů veřejné moci a podnikatelského poradenství. Výsledkem je využití úpravy v podobě soupisu vstupních údajů, vytvoření podnikatelské strategie a realizace compliance na konkrétním podnikatelském start-up projektu.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses