Marketingová strategie firmy Sequent s.r.o. a srovnání s konkurencí - Turpišová, Lucie (2020)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat aktuální marketingovou strategii společnosti Sequent s.r.o. a na základě získaných informací představit návrh na vylepšení zejména marketingové komunikace. Práce je rozdělena do sedmi kapitol. V první kapitole byl představen hodinářský průmysl. Druhá kapitola je zaměřena na přiblížení společnosti Sequent s.r.o., její historii a současný profil. V rámci třetí kapitoly jsem zanalyzovala marketingový mix firmy. Čtvrtá kapitola byla zaměřena na srovnání s konkurencí pomocí ukazatelů představeným na začátku kapitoly. Analýza stávající marketingové strategie byla provedena v páté kapitole. Šestá kapitola byla věnována představení a vyhodnocení vlastního výzkumu pomocí dotazníkového šetření a SWOT analýzy. Závěrečná část přináší návrhy na vylepšení marketingové strategie se zaměřením na marketingovou komunikaci společnosti. Hlavním přínosem práce jsou doporučení pro společnost, pomocí kterých by se měla zlepšit marketingová komunikace a zvýšit povědomí o značce.