Komparace sociálního pojištění zaměstnanců a osob samostatně výdělečně činných v České republice - Marek, Vladimír; Chvátalová, Iva; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací postavení zaměstnance a osoby samostatně výdělečně činné v rámci systému sociálního pojištění v České republice. Pojištěnci jsou srovnáváni v rámci systému veřejného zdravotního pojištění, nemocenského pojištění a důchodového pojištění. Postavení pojištěnců je porovnáváno zejména na základě finanční a administrativní zátěže. Práce končí shrnutím nejdůležitějších informací.
Vedoucí práce: Iva Fischerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses