Porovnání jaderné a kybernetické hrozby : pravděpodobnost a dopady na společnost - Farkotová, Lenka; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Stehlíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
S rozvojem moderních technologií přicházejí i nové hrozby, kterým lidstvo musí čelit. Zatímco ve druhé polovině 20. století byly životy lidí doprovázeny strachem z hrozby jaderné, v dnešním světě se začíná významně rozvíjet hrozba kybernetická. Hlavním cílem této práce je charakterizovat a porovnat jadernou a kybernetickou hrozbu, zjistit pravděpodobnost uskutečnění obou hrozeb a dopady na společnost z různých hledisek.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses