Podnikatelský plán na založení společnosti pro integraci robotů u konečných spotřebitelů - Lukeš, Richard; Čermáková, Elvíra; Zadražilová, Dana, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tématem závěrečné práce je podnikatelský plán založení společnosti pro integraci průmyslových robotů do výrobních celků. Plán obsahuje přípravnou část popisující teoretická východiska a podnikatelský záměr samotný. Hlavním cílem práce je co nejobjektivnější posouzení realizovatelnosti podnikatelského záměru a kvalifikovaná predikce ekonomického výkonu během prvních tří let podnikání.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses