Hospodářské vztahy mezi Francií a Tuniskem - Svatoň, Martin (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na bilaterální hospodářské vztahy mezi Francií a Tuniskem. Hlavním cílem je zhodnotit vývoj francouzsko-tuniských vztahů se soustředěním na společnou historii, stav ekonomik a zahraniční obchod. Historická část začíná francouzskou kolonizací Tuniska a končí děním ve 21. století. Následně se ze zjištěných informací pokouším vyvodit možný budoucí vývoj. Data jsou čerpána především ze statistických internetových zdrojů, jako jsou databáze organizací World Bank, UNCTAD a OECD.