Hospodářské vztahy mezi Francií a Tuniskem - Svatoň, Martin; Hinčica, Vít; Müller, Štěpán, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na bilaterální hospodářské vztahy mezi Francií a Tuniskem. Hlavním cílem je zhodnotit vývoj francouzsko-tuniských vztahů se soustředěním na společnou historii, stav ekonomik a zahraniční obchod. Historická část začíná francouzskou kolonizací Tuniska a končí děním ve 21. století. Následně se ze zjištěných informací pokouším vyvodit možný budoucí vývoj. Data jsou čerpána především ze statistických internetových zdrojů, jako jsou databáze organizací World Bank, UNCTAD a OECD.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses