Nákupní chování spotřebitele při spotřebě bramborových lupínků - Odložilík, Tomáš (2020)
Bakalářská práce se zabývá spotřebním chováním vysokoškolských studentů na trhu bramborových lupínků v České republice. V rámci celé práce je kladen důraz na faktory, které ovlivňují spotřebitele při nákupu potravin. Cílem je zhodnocení vlivu značky na výběr produktu. Za účelem zkoumání preferencí v dané oblasti je navržen dvoufázový experiment zaměřený na konzumaci předem určených vzorků. V první fázi se degustací zkoumá povědomí o značce a v druhé míra vlivu značky při hodnocení chuti. Obě části experimentu jsou doplněny dotazníkovým šetřením k zmapování současného stavu konzumace v oblasti bramborových lupínků.