Nákupní chování spotřebitele při spotřebě bramborových lupínků - Odložilík, Tomáš; Pospíšil, Jan, 1983-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce se zabývá spotřebním chováním vysokoškolských studentů na trhu bramborových lupínků v České republice. V rámci celé práce je kladen důraz na faktory, které ovlivňují spotřebitele při nákupu potravin. Cílem je zhodnocení vlivu značky na výběr produktu. Za účelem zkoumání preferencí v dané oblasti je navržen dvoufázový experiment zaměřený na konzumaci předem určených vzorků. V první fázi se degustací zkoumá povědomí o značce a v druhé míra vlivu značky při hodnocení chuti. Obě části experimentu jsou doplněny dotazníkovým šetřením k zmapování současného stavu konzumace v oblasti bramborových lupínků.
Vedoucí práce: Jan Závodný Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses