Jazyková vybavenost policie - Hadač, Drahoslav (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením jazykové vybavenosti Policie ČR v okresech Český Krumlov a České Budějovice. V teoretické části se práce zaměřuje na obecnou charakteristiku policie a definici daného území, na kterém bude probíhat dotazníkové šetření v praktické části. V samotné praktické části byl sestaven dotaz-ník, který byl zaslán respondentům. Dále se tato část zaměřuje na samotné vyhodno-cení anonymního dotazníku a na základě toho dotazníku se výsledky porovnávají a vyhodnocují. Výstupem práce je zhodnocení jazykové vybavenosti Policie ČR a do-poručení pro policisty na vyšších pozicích, kteří mají za úkol vzdělávání policistů.