Jazyková vybavenost policie - Hadač, Drahoslav; Polívková, Jana; Cech, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením jazykové vybavenosti Policie ČR v okresech Český Krumlov a České Budějovice. V teoretické části se práce zaměřuje na obecnou charakteristiku policie a definici daného území, na kterém bude probíhat dotazníkové šetření v praktické části. V samotné praktické části byl sestaven dotaz-ník, který byl zaslán respondentům. Dále se tato část zaměřuje na samotné vyhodno-cení anonymního dotazníku a na základě toho dotazníku se výsledky porovnávají a vyhodnocují. Výstupem práce je zhodnocení jazykové vybavenosti Policie ČR a do-poručení pro policisty na vyšších pozicích, kteří mají za úkol vzdělávání policistů.
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses