Životný štýl generácie mileniálov z pohľadu zdravia - Ospálková, Iveta; Pažitný, Peter, 1976-; Glaserová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem této bakalářské práce je zjistit životní styl generace mileniálů z pohledu zdraví. Jak se tato generace staví k zdravému životnímu stylu, zejména ke stravování a využití volného času ke sportování či jiným pohybovým aktivitám. Informace jsem získala díky dotazníkovému šetření, na jehož základě jsem se pokusila odpovědět na předem stanovené výzkumné otázky. Porovnání probíhalo mezi studenty základních, středních a vysokých škol. Jak se jejich postoj k danému tématu liší podle věku a zatím dosaženého vzdělání. V neposlední řadě proběhne porovnání BMI indexu získaného z dotazníků a zjištěného z dostupných celosvětových zdrojů. Případně jestli existuje souvislost mezi hodnotou BMI a životním stylem mileniálů v ČR.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses