Sjednávání základních pracovněprávních vztahů - Švorcová, Nikola (2020)
Cílem této práce je zkoumání pracovněprávních vztahů z hlediska výhod a nevýhod, jejich vzájemné porovnání. Zkoumání počtu sjednaných pracovněprávních vztahů ve společnosti ABC v letech 2018 a 2019 a v rámci regionů. Zhodnocení právní stránky dokumentů.