Sjednávání základních pracovněprávních vztahů - Švorcová, Nikola; Soušková, Milena; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této práce je zkoumání pracovněprávních vztahů z hlediska výhod a nevýhod, jejich vzájemné porovnání. Zkoumání počtu sjednaných pracovněprávních vztahů ve společnosti ABC v letech 2018 a 2019 a v rámci regionů. Zhodnocení právní stránky dokumentů.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses