Podnikatelský plán na založení kavárny - Duongová, Petra (2020)
Cílem bakalářské práce je sestavení reálného podnikatelského plánu k založení kavárny a jejímu pozdějšímu provozu. Bakalářská práce je složena ze dvou částí. V teoretické části je vymezen prostor k vysvětlení základních pojmů souvisejících s touto tématikou a dalších teoretických poznatků, které jsou nezbytné k vytvoření vhodného podnikatelského záměru. V praktické části bude na základě provedených analýz a dotazníkového šetření navrženo konkrétní řešení projektu nové kavárny na Žižkově.