Podnikatelský plán na založení kavárny - Duongová, Petra; Bejdáková, Blanka; Hilšerová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem bakalářské práce je sestavení reálného podnikatelského plánu k založení kavárny a jejímu pozdějšímu provozu. Bakalářská práce je složena ze dvou částí. V teoretické části je vymezen prostor k vysvětlení základních pojmů souvisejících s touto tématikou a dalších teoretických poznatků, které jsou nezbytné k vytvoření vhodného podnikatelského záměru. V praktické části bude na základě provedených analýz a dotazníkového šetření navrženo konkrétní řešení projektu nové kavárny na Žižkově.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses