Význam certifikace stravovacích zařízení - Muhr, Daniel; Bejdáková, Blanka; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce řeší význam certifikace stravovacích zařízení pro provozovatele a hosty těchto zařízení. Cílem práce je na základě analýzy certifikací a primárního výzkumu zhodnotit význam certifikace stravovacích zařízení a zodpovědět výzkumné otázky, zda jsou certifikace provozovateli považovány za přínos a zda ovlivňují rozhodovací proces hostů. První kapitola vymezuje základní pojmy související s tématem. Druhá kapitola se zabývá certifikacemi v cestovním ruchu z obecného hlediska. Třetí kapitola analyzuje vybrané certifikace, jmenovitě Cyklisté vítáni, Czech Specials, Český systém kvality služeb, Michelinský průvodce, Maurerův výběr: Grand Restaurant a Zlatý lev. Čtvrtá kapitola na základě výstupu primárního výzkumu zhodnocuje význam certifikace stravovacích zařízení a zodpovídá výzkumné otázky.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses