Vzdělávání a rozvoj pracovníků v organizaci - Štojdlová, Martina; Ježková Petrů, Gabriela; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce zpracovává a analyzuje vzdělávání pracovníků v organizaci. Teoretická část souhrnně popisuje teorii vzdělávání pracovníků a vzdělávací proces v organizaci. V praktické části je vysvětlená teorie použita na konkrétní organizaci fungující v bankovním sektoru. V této části je analyzován vzdělávací systém organizace na základně rozhovoru s personálním oddělením. Dále je vyhodnoceno dotazníkové šetření, které proběhlo na vzorku zaměstnanců z dané bankovní organizace a na základě těchto výsledků byla provedena komparace s interview. Pomocí srovnání jsou navržena doporučení a závěry ke zlepšení systému vzdělávání pracovníků v této organizaci.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses