Work-life balance v režimu home office z hlediska hodnotových priorit jedince - Skoblikov, Maksim (2020)
Tato bakalářská práce analyzuje funkci nástroje podrobného cílení sociální sítě Facebook a jeho vliv na tržby podniků. Hlavním cílem této práce je analyzovat dopady nástroje podrobného cílení Facebooku na tržby malých podniků. Pod-klady pro výzkumnou část práce jsou získány z dotazníků, rozdaných v jednotlivým majitelům vybraných podniků. Bylo zjištěno, že nástroje podrob-ného cílení sociální sítě Facebook má celkem pozitivní vliv na tržby podniků.