Work-life balance v režimu home office z hlediska hodnotových priorit jedince - Skoblikov, Maksim; Hiršová, Miloslava, 1950-; Plucarová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Tato bakalářská práce analyzuje funkci nástroje podrobného cílení sociální sítě Facebook a jeho vliv na tržby podniků. Hlavním cílem této práce je analyzovat dopady nástroje podrobného cílení Facebooku na tržby malých podniků. Pod-klady pro výzkumnou část práce jsou získány z dotazníků, rozdaných v jednotlivým majitelům vybraných podniků. Bylo zjištěno, že nástroje podrob-ného cílení sociální sítě Facebook má celkem pozitivní vliv na tržby podniků.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses