Motivační systém, rozvoj a vzdělávání neakademických zaměstnanců na vysokých školách - Císlerová, Iva (2020)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit motivační a vzdělávací systém Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Teoretická část práce je věnována rešerši základních pojmů. Následuje metodická část, kde jsou uvedeny, popsány a argumentovány zvolené metody výzkumu, jež byly i přes své limity zvoleny jako nejvhodnější. Konkrétně byla použita metoda interview a dotazníkového šetření. Praktická část práce už se zabývá samotným výzkumem a využitím zmíněných metod v praxi. V závislosti na výsledku uskutečněného výzkumu jsou podány návrhy a doporučení na případná zlepšení současného stavu v oblasti motivace, benefitů, rozvoje a vzdělávání neakademických zaměstnanců univerzity.