Motivační systém, rozvoj a vzdělávání neakademických zaměstnanců na vysokých školách - Císlerová, Iva; Ježková Petrů, Gabriela; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit motivační a vzdělávací systém Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Teoretická část práce je věnována rešerši základních pojmů. Následuje metodická část, kde jsou uvedeny, popsány a argumentovány zvolené metody výzkumu, jež byly i přes své limity zvoleny jako nejvhodnější. Konkrétně byla použita metoda interview a dotazníkového šetření. Praktická část práce už se zabývá samotným výzkumem a využitím zmíněných metod v praxi. V závislosti na výsledku uskutečněného výzkumu jsou podány návrhy a doporučení na případná zlepšení současného stavu v oblasti motivace, benefitů, rozvoje a vzdělávání neakademických zaměstnanců univerzity.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses