Podpora prodeje biopotravin v retailingovém řetězci - Hubka, Martin (2020)
Většina retailingových společností nevěnuje podpoře prodeje biopotravin svoji pozornost. Cílem autora je nejen vysvětlit pojmy jako jsou biopotraviny, ekologické zemědělství a odlišnosti od konvenčních potravin, ale také zkombinovat je s pracovními hypotézami podpory prodeje a připravit v praktické části souhrn doporučení, jak toho dosáhnout krok za krokem. Ze získaných informací a vlastního srovnání úrovně podpory prodeje na jednotlivých hypermarketech dále vyhodnocovat, jaký je nejlepší směr, kterým se vydat při podpoře prodeje biopotravin v hypermarketovém prostředí.