Moderní podnikání ve financích a realitách. Podnikatelský plán na otevření pobočky OK POINT - Borovička, Kamil; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Zadražilová, Dana, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
V mé bakalářské práci popisuji a poté vytvářím podnikatelský plán na vybudování franšízové pobočky podnikající v oblasti finančních a realitních služeb. V teoretické části, s pomocí odborné literatury seznamuji čtenáře se základními pojmy, které se obecně týkají podnikání, finančního a realitního trhu v ČR, jeho struktury, zmiňuji možnosti vstupu na trh a obecně píšu o franšízovém podnikání a o teorii vypracování podnikatelského plánu.V praktické části je zpracován vlastní návrh podnikatelského plánu na otevření a provoz franšízové kamenné pobočky OK POINT. Na základě expertního dotazování úspěšných podnikatelů tohoto franšízového konceptu zde vytvářím kompletní podnikatelský plán včetně marketingového a finančního plánu. Zaměřuji se zejména na sumarizaci potřebných nákladů a jednotlivé kroky před startem franšízového podnikání.Z mého výzkumu vyplývá, že tento koncept podnikání má velký potenciál a pro osoby se zkušeností v oboru může být franšízový model jednodušší než ostatní možnosti vstupu na trh.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses