Ocenění Air Bank, a.s. - Suska, Pavel; Hrdý, Milan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této diplomové práce je ocenění Air Bank, a.s. Práce je členěna do dvou částí na teoretickou a empirickou. V první části jsou formulována specifika bank pro účely oceňování včetně popisu a analýzy jednotlivých metod oceňování komerčních bank a možnosti jejich využití. Ve druhé části je uvedena stručná charakteristika Air Bank, a.s. Dále je zpracována finanční a strategická analýza banky včetně sestavení finančního plánu. V závěru práce je provedeno samotné ocenění vybranými oceňovacími metodami a stanovení výsledné hodnoty.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses