Punkové podnikání : proti všem pravidlům - Watt, James; Ficová, Sylva, 1970- (Praha : 65. pole, 2017)
Nekonvenční rady, jak uspět ve světě podnikání.
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: 21. století; podnikání; pivovary; management; finance podniku; marketing; úspěch v podnikání; Velká Británie; populárně-naučné publikace; 21st century; business; breweries; management; business finance; marketing; success in business; Great Britain; popular works