Marketingový význam budování značky se smyslem - Kománková, Eliška; Procházková, Markéta; Beranová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá budováním značky se smyslem. Cílem diplomové práce je zjistit, zda je pro českého spotřebitele důležité, aby značky měly hlubší smysl a jaký to má vliv na jejich nákupní chování. Cílem je také zanalyzovat novou marketingovou komunikaci značky Hellmann’s a navrhnout kroky k jejímu zlepšení. Teoretická část přibližuje základní pojmy z oblasti budování značky a marketingové komunikace a představuje dosavadní výzkumy a poznatky o značkách se smyslem. Praktická část rozebírá trh stolních omáček, představuje značku Hellmann’s a přibližuje její novou marketingovou komunikaci se smyslem pomocí expertních rozhovorů. V praktické části lze nalézt výsledky kvantitativního výzkumu, který naznačil vysokou významnost budování značek se smyslem.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses