Optimalizace procesu sekvencování dílů pro montáž ve firmě Autoplast. - Routa, Marek; Svobodová, Hana, 1961-; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato diplomová práce se zabývá touto problematikou optimalizace procesu interní logistiky ve výrobní firmě z prostředí automotive. Cílem bylo dosáhnout snížení nákladů. Za tímto účelem byla diplomová práce zpracována jako praktická aplikace metodiky DMAIC na vybraný proces. Teoretická část přibližuje podstatu procesů a zvolenou metodiku jejich optimalizace. Následně je dle této metodiky vypracován v praktické části konkrétní návrh optimalizovaného procesu, který na základě srovnání oproti původnímu procesu přináší firmě průměrné roční snížení nákladů na jeho obsloužení téměř 10 mil Kč, doprovázené zvýšenou efektivitou.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses