Vnímání luxusní kosmetické značky Biotherm cílovou skupinou spotřebitelů - Nováková, Šárka; Horová, Olga; Borovičková, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato diplomová práce je vypracována na téma Vnímání luxusní kosmetické značky Biotherm cílovou skupinou spotřebitelů. Cílem této diplomové práce je prozkoumat, jak velké povědomí o značce Biotherm je mezi jejími cílovými spotřebiteli, jak tuto značku cílová skupina spotřebitelů vnímá a její postavení na trhu. Na základě analýzy marketingového mixu značky bylo zjišťováno, zda je správně nastavený marketingový mix. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se soustředí na definici základních pojmů, které souvisí s luxusním kosmetickým průmyslem a marketingem luxusních značek. Část praktická se věnuje značce Biotherm a obsahuje kvalitativní výzkum s cílovou skupinou spotřebitelů a influencerkou pohybující se v tomto odvětví. Na základě zjištěných dat byla navrhnuta doporučení, která by měla pomoci se značce více zviditelnit a nastavit efektivnější komunikaci ke svým spotřebitelům.
Vedoucí práce: Olga Horová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses