Optimalizace odborné praxe studentů OA - Wagenknechtová, Jana (2020)
Bakalářská práce se zabývá odbornými praxemi na obchodní akademii. Cílem je optimalizovat odborné praxe na Obchodní akademii v Trutnově. V teoretické části jsou definovány pojmy jako odborné vzdělávání, duální vzdělávání a odborná praxe. V praktické části jsou zanalyzovány odborné praxe žáky a jejich spokojenost, následně je navrhnuta optimalizace praxí na Obchodní akademii v Trutnově, která by zajistila žákům vyšší uplatnění na pracovním trhu.