Optimalizace odborné praxe studentů OA - Wagenknechtová, Jana; Krpálková-Krelová, Katarína; Fišerová, Marie, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce se zabývá odbornými praxemi na obchodní akademii. Cílem je optimalizovat odborné praxe na Obchodní akademii v Trutnově. V teoretické části jsou definovány pojmy jako odborné vzdělávání, duální vzdělávání a odborná praxe. V praktické části jsou zanalyzovány odborné praxe žáky a jejich spokojenost, následně je navrhnuta optimalizace praxí na Obchodní akademii v Trutnově, která by zajistila žákům vyšší uplatnění na pracovním trhu.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses