Vliv syndromu vyhoření na osobnost středoškolského učitele - Korb, Adam; Vacínová, Tereza; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Práce zkoumá povědomí o duševní hygieně a příčinách syndromu vyhoření u učitelů na středních školách. Zabývá se způsoby prevence a vypořádávání se se syndromem vyhoření a popisuje, jak obecně učitelé vstřebávají každodenní situace, se kterými se setkávají ve školním prostředí. Cílem je navrhnout optimální formu duševní hygieny. Tato problematika je předmětem šetření praktické části. Vyhodnocení vychází ze zkoumání vybraného učitele po dobu jednoho týdne.
Vedoucí práce: Tereza Vacínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses