Ztráta pracovního nadšení u učitelů na obchodních akademiích - Janovský, Jakub; Vacínová, Tereza; Pavera, Libor, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce zahrnuje teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje pojmy související s problematikou učitelství, motivace, stresu a syndromu vyhořením. V praktické části je představen a následně zhodnocen výzkum na vybraných středních školách. Cílem diplomové práce je zjistit, zda existuje vazba mezi délkou praxe a ztrátou pracovního nadšení učitelů na vybraných obchodních akademiích, zjistit jaké jsou stěžejní důvody ztráty pracovního nadšení a na základě těchto zjištění navrhnout možná řešení tohoto problému.
Vedoucí práce: Tereza Vacínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses