Finanční analýza Rodinný pivovar Bernard, a.s. - Dlabola, Josef; Mašek, Jakub; Kodl, Matyáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat finanční analýzu společnosti Rodinný pivovar BERNARD a. s. v období mezi lety 2014–2018, srovnat ji s konkurenčními podniky a vytvořit krátkodobý finanční plán na rok 2019. Práce je rozdělena do pěti stěžejních kapitol, přičemž první kapitola je čistě teoretická a druhá se zabývá představením společnosti jako takové a jejího konkurenčního prostředí. Následující kapitoly kombinují teoretické představení jednotlivých ukazatelů a současně jejich aplikaci při analyzování společnosti. Na závěr jsou rozebrány výsledky finanční analýzy a zhodnocen vývoj ukazatelů ve sledovaném období.
Vedoucí práce: Jakub Mašek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses