Běžný den studenta střední odborné školy a jeho efektivní nakládání s časem z pohledu time managementu - Kabelka, Michal (2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou trávení běžného dne studenta střední odborné školy s ohledem na jeho časovou hospodárnost aktivit. Práce je rozdělena na dvě části. V první jsou nejprve teoreticky rozebrány základní pojmy potřebné pro pochopení dané problematiky. Blíže je popsán životní styl generace dnešních studentů, time management a jejich vzájemné působení na žáky středních odborných škol. Druhá část se věnuje kvalitativnímu výzkumu, jeho metodice a realizaci prostřednictvím metody časového snímku. Výstupem diplomové práce bude získání pohledu, jakým způsobem prožívá dnešní generace studentů středních odborných škol svůj běžný den a nakolik je efektivně řízen.