Běžný den studenta střední odborné školy a jeho efektivní nakládání s časem z pohledu time managementu - Kabelka, Michal; Pavera, Libor, 1972-; Vacínová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou trávení běžného dne studenta střední odborné školy s ohledem na jeho časovou hospodárnost aktivit. Práce je rozdělena na dvě části. V první jsou nejprve teoreticky rozebrány základní pojmy potřebné pro pochopení dané problematiky. Blíže je popsán životní styl generace dnešních studentů, time management a jejich vzájemné působení na žáky středních odborných škol. Druhá část se věnuje kvalitativnímu výzkumu, jeho metodice a realizaci prostřednictvím metody časového snímku. Výstupem diplomové práce bude získání pohledu, jakým způsobem prožívá dnešní generace studentů středních odborných škol svůj běžný den a nakolik je efektivně řízen.
Vedoucí práce: Libor Pavera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses